Visio-säätiön avoimet työpaikat

Visio-säätiö sr on Saarijärven seudulla toimiva vuonna 2000 perustettu itsenäinen säätiö. Säätiön palvelutuotanto koostuu kahdesta kehitysvammaisten ryhmäasumisyksiköstä, kahdesta työpajasta sekä erilaisista kehittämishankkeista seutukunnalla. Lisätietoja toiminnasta löydät www.visiosaatio.fi.

 

 

Haemme joukkoomme innovatiivista TOIMITUSJOHTAJAA


Tehtävässäsi vastaat Visio-säätiö sr:n strategisten päämäärien ja tavoitteiden toteutumisesta, operatiivisesta toiminnasta, sen tuloksellisuudesta ja kehittämisestä.


Johdat kokeneella, motivoivalla ja kehittämishakuisella otteella noin neljänkymmenen hengen työyhteisöä. Työssäsi osallistut niin vammaispuolen kuin työllisyyden hoidon strategiseen johtamiseen ja toteuttamiseen eri ryhmissä ja verkostoissa. Vastaat säätiön hallinnollisista tehtävistä sekä kehittämishankkeista. Teet aktiivista ja tuloksellista yhteistyötä niin yrityselämän kuin julkisen sektorin sidosryhmien kanssa sekä olet innostava johtaja.


Sinulla on tarvittavaa työkokemusta johtamisesta, tulosvastuullisesta toiminnasta sekä esihenkilönä toimimisesta. Lisäksi sosiaalialan järjestötoiminnan ja -palvelutoiminnan tuntemus luetaan eduksi. Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa tai vastaavaa alalle soveltuvaa koulutusta, erinomaisia verkostoitumistaitoja, esiintymis- ja kommunikaatiovalmiuksia sekä suomen ja englannin kielen taitoa.


Työssäsi pääset toimimaan erittäin monipuolisen ja laajan sidosryhmäverkoston kanssa. Tartuthan tilaisuuteen varsinkin, jos koet sosiaalialan palvelutuotannon kehittämisen ja johtamisen ammattimaisesti olevan lähellä sydäntäsi.


Palvelusuhteen ehdot ja palkka sovitaan johtajasopimuksessa. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.


Lisätietoa tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Gunnar Kotamäki, puh. 040 515 2001 tai sähköpostilla gunnar.kotamaki@gmail.com sekä toiminnanjohtaja Pekka Nieminen, puh. 040 080 9013 tai sähköpostilla. pekka.nieminen@visiosaatio.fi.

 

Etsimme Verso-ja Harjukodille HOITAJIA

Jos olet kehitysvammatyöstä kiinnostunut lähihoitaja tai sairaanhoitaja, ota yhteyttä palveluvastaava Eeva Hakkarainen puh. 040 573 3966 tai sähköpostilla eeva.hakkarainen@saarijarvi.fi.